1:1 coaching eet- en leefstijl

In 3 maanden gaan we 1:1 aan de slag met jouw eet- en leefstijl

We zorgen voor meer energie en balans in jouw lichaam, zodat jij meer levenslust gaat creëren!

Februari 2021 | Tijdelijk werken wij met een verlaagd tarief. De volgende ronde gaat onze prijs omhoog. Wees erg dus snel bij. Twijfel je nog? We maken graag even vrijblijvend kennis om te vertellen wat we voor je kunnen betekenen!

Je voelt dat je er nu écht klaar mee bent.

Weinig energie een opgeblazen buik, migraine en andere (vage) klachten. Je wilt er vanaf en ondanks dat je al van alles hebt geprobeerd lukt het niet. Je gevoel zegt dat je hier geen genoegen mee mag nemen en bent klaar om er aan te werken. Je weet alleen niet precies hoe en vind het fijn om hieraan te gaan werken met iemand die je kunt vertrouwen.

 

Ben jij bereidt om te veranderen en…

  • klaar met je fut- en energieloos te voelen en die (vage) klachten?
  • geen genoegen meer te nemen met minder?
  • klaar voor meer levenlust?

“We gaan samen voor meer energie, een blije buik en meer kefi”

Sinds een zittend beroep merkte ik dat ik steeds meer last kreeg van mijn spastische darm en heb ik opnieuw moeten uitzoeken hoe mijn voedingspatroon moest gaan inrichten.

Veel producten lokken een reactie uit op mijn darmen wat niet prettig is. Athina en Vincent kwamen met dezelfde conclusie en een helder en duidelijke uitleg hoe ik dit het beste kon aanpakken.

Hun uitleg is beknopt en wat prettig is, is dat je niet meteen voor veel grote veranderingen in 1x staat. Ze geven goed aan waarom je bepaalde producten wel en niet kan kiezen. Een advies op maat met een persoonlijke touch.

Dankjewel voor jullie hulp!

Esther

Super coach! Athina is precies wat ik nodig heb in een coach. Ze toont interesse en geeft super goede tips. Ik dacht dat een druk sociaal leven en een gezonde lifestyle moeilijk te combineren waren, maar Athina heeft met haar tips bewezen dat het wel kan. Ik ben superblij met het resultaat tot nu toe en zit vol inspiratie om door te gaan.

Amber

Zelf heb ik al lange tijd last van mijn darmen, om die reden ben ik in contact gekomen met Athina en Vincent. De problemen die ik ervaarde waren vooral problemen met mijn darmen. Ik probeerde altijd gezond te eten in de hoop dat deze problemen minder zouden worden maar vrijwel niks mocht baten.

Ze hebben mij een voedingsdagboek opgestuurd die ik moest invullen en op basis van dit voedingsdagboek tips gegeven en nuttige informatie om aan de slag te gaan met een betere en gezondere levensstijl.

Het is erg leerzaam en leuk om aan de slag te gaan met je eigen voedingsdagboek, zo kom je dingen te weten en patronen tegen die je eigenlijk helemaal niet doorhad. Uit mijn voedingsschema kwam naar voren dat ik mij moet focussen op goede en slechte bacteriën in het eten. Voorheen wist ik nog niet dat dit überhaupt bestond maar dankzij het uitgebreide advies ben ik mij daar nu bewust van. Ik ben de tips van Athina en Vincent toe gaan passen en na een week merkte ik al verschil, het advies zit vol nuttige informatie en handige tips.

Coen

Werkwijze

 

Wanneer je hierboven op een van de knoppen drukt kun je direct een afspraak inplannen in onze digitale agenda. Nadat wij de afspraak hebben goedgekeurd ontvang je 2 vragenlijsten die je online kunt invullen.

→ Tijden het intakegesprek bespreken we het intakeformulier en jouw ingevulde voedingsdagboek. We bespreken waar je nu staat en waar je naar toe wilt.

→ Omdat wij in het buitenland zitten kunnen wij niet zelf de EMB bloedtest bij je doen. Je kunt hiervoor naar een prikpunt bij jou in de buurt of je kunt dit (onder bepaalde voorwaarden) zelf uitvoeren tijdens ons intakegesprek. Wij begeleiden je hierbij.

→ Je ontvangt direct tips om mee aan de slag te gaan die we ook voor je op de mail zetten en je ontvang ons startpakket boordevol informatie

→ Na 4 weken plannen we een nieuw consult in. De uitslag van de EMB test is inmiddels bij ons binnen en deze nemen we samen met je door. Vervolgens ontvang je een uitgewerkt persoonlijk advies op het gebied van voeding, suppletie en leefstijl.

→ Na 8 en 12 weken vind er nogmaals een consult plaats. We bespreken waar je staat, waar je tegenaan loopt en uiteraard gaat je weer met concrete tips aan de slag.

→ Heb je tussendoor vragen? We staan altijd voor je klaar via Whatsapp of e-mail.

The Kefi Lifestyle

Veelgestelde vragen

Kan ik kiezen door wie ik gecoacht word?

Nee. Bij deze 1:1 coaching werken wij middels een EMB test. Vincent is hiervoor opgeleid en begeleid dus sowieso deze trajecten. Echter doen over het algemeen al onze consulten samen dus je zult ook veel contact hebben met Athina. Heb je een specifieke voorkeur? Laat het weten, we denken hierin graag met je mee! Vertrouwen is voor ons kernwaarden #1.

Waarom zijn jullie diensten alleen online en niet op locatie?

Dat komt omdat wij de komende maanden (en wie weet wat de toekomst brengt) in Griekenland zitten. Daarnaast kan door c*rona nu toch weinig op locatie doorgaan.

We vinden het daarnaast fijn om online contact te hebben, zodat we je sneller en makkelijker kunnen helpen. Een vraag kun je direct stellen via e-mail en/of Whatsapp.

Hoe werkt een EMB test als jullie diensten online zijn?

Je ontvangt van ons de juiste gegevens en kunt dan naar één van de vele priklocaties in Nederland. Onder bepaalde voorwaarden kun je de test ook zelf doen. We begeleiden je dan tijdens het intakegesprek. De uitslag komt vervolgens bij ons terecht en dan gaan we voor je aan de slag! Lees hier meer over een Energetische morfologische bloedtest (EMB)

Wordt jullie coaching vergoed door mijn zorgverzekering?

Nee. Onze coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekering. 

Ontvang ik een kant-en-klaar voedingsschema?

Nee. De juiste voeding toepassen is heel persoonlijk. Daar horen geen kant en klare voedingsschema’s en adviezen bij. Iedereen heeft andere klachten, een andere lifestyle en heeft een andere behoefte. We kijken daarom naar wat persoonlijk bij jou aansluit. Daarnaast leren we waarom we bepaalde dingen adviseren aan te passen, zodat je dit altijd zelf erna kan toepassen.

Zullen we (video)bellen?

Benieuwd wat de juiste voeding voor jou kan betekenen? En hoe wij je kunnen helpen dit toe te passen? Laten we (vrijblijvend) bellen. Telefonisch of middels een videocall. Waar jij je goed bij voelt!

Chat openen
Hi! Hoe kunnen we je helpen?