Energetische morfologische bloedtest (EMB)

Herkenbaar?

  • Je voelt je futloos en hebt weinig energie
  • Je ervaart (vage) gezondheidsklachten
  • Je bent nieuwsgierig welke voeding bij je past
  • Je hebt het idee dat de reguliere zorg tekort schiet in jouw situatie
  • Je bent benieuwd of je bepaalde tekorten hebt (o.a. vitamines)

 

Wij bieden een Energetische Morfologische bloedtest  (ook wel EMB test genoemd) aan. Deze bloedtest wordt uitgevoerd door middel van een vingerprik en aan de hand hiervan kunnen we verschillende verstoringen, tekorten en waardes in je lichaam zien.

Het doel van een EMB test is om voedingstekorten en verstoringen te ontdekken zodat we jouw klachten nog specifieker kunnen behandelen of als algemene gezondheidscheck.

Wat laat een EMB zien?

Voedingsovergevoeligheden (allergieën / intoleranties), denk aan gluten, lactose, koemelk of fructose

Tekorten in vitamine, minerale en spoorelementen

Opneembaarheid van vitamine B12

Hoe het ervoor staat met je hormonen en neurotransmitters

Kwaliteit darmflora en of er ziekte verwekkers aanwezig zijn als parasieten of schimmels

Zuurgraad van het lichaam (pH)

Belastingen voor de lever, schildklier en galblaas

Verschillende belastingen als vrije radicalen, afvalstoffen, elektro smog (wifi), virale deeltjes

Werking van de schildklier (aanmaak verterings-enzymen en insulineresistentie)

Reguliere bloedwaardes (verdeling rode- en witte bloedcellen en bloedplaatjes)

Hoe werkt een EMB?

Een EMB test wordt afgenomen middels een vingerprik. Omdat wij in het buitenland zitten en online werken heeft de afname van de test een iets andere invulling. 

Tijdens het intakegesprek bespreken we alles rondom de test. Je kunt kiezen om deze in een priklab in de buurt te laten doen. Het is echter ook mogelijk (onder bepaalde voorwaarden) om de vingerprik zelf te doen. We doen dit dan tijdens het intakegesprek en begeleiden je hierbij.

De testkit wordt vervolgens naar een labaratorium gestuurd waar deze uitgebreid wordt onderzocht. Dit duurt zo’n 3 weken.

Vervolgens hebben we na  4 weken een vervolgconsult waarin we de uitslag van de test met je doornemen. Je ontvangt vervolgens een persoonlijk advies per e-mail op basis van voeding, suppletie en leefstijl. 

Traject gezond genieten

Wat anderen zeggen

Sinds een zittend beroep merkte ik dat ik steeds meer last kreeg van mijn spastische darm en heb ik opnieuw moeten uitzoeken hoe mijn voedingspatroon moest gaan inrichten.

Veel producten lokken een reactie uit op mijn darmen wat niet prettig is. Athina en Vincent kwamen met dezelfde conclusie en een helder en duidelijke uitleg hoe ik dit het beste kon aanpakken.

Hun uitleg is beknopt en wat prettig is, is dat je niet meteen voor veel grote veranderingen in 1x staat. Ze geven goed aan waarom je bepaalde producten wel en niet kan kiezen. Een advies op maat met een persoonlijke touch.

Dankjewel voor jullie hulp!

Esther

Super coach! Athina is precies wat ik nodig heb in een coach. Ze toont interesse en geeft super goede tips. Ik dacht dat een druk sociaal leven en een gezonde lifestyle moeilijk te combineren waren, maar Athina heeft met haar tips bewezen dat het wel kan. Ik ben superblij met het resultaat tot nu toe en zit vol inspiratie om door te gaan.

Amber

Zelf heb ik al lange tijd last van mijn darmen, om die reden ben ik in contact gekomen met Athina en Vincent. De problemen die ik ervaarde waren vooral problemen met mijn darmen. Ik probeerde altijd gezond te eten in de hoop dat deze problemen minder zouden worden maar vrijwel niks mocht baten.

Ze hebben mij een voedingsdagboek opgestuurd die ik moest invullen en op basis van dit voedingsdagboek tips gegeven en nuttige informatie om aan de slag te gaan met een betere en gezondere levensstijl.

Het is erg leerzaam en leuk om aan de slag te gaan met je eigen voedingsdagboek, zo kom je dingen te weten en patronen tegen die je eigenlijk helemaal niet doorhad. Uit mijn voedingsschema kwam naar voren dat ik mij moet focussen op goede en slechte bacteriën in het eten. Voorheen wist ik nog niet dat dit überhaupt bestond maar dankzij het uitgebreide advies ben ik mij daar nu bewust van. Ik ben de tips van Athina en Vincent toe gaan passen en na een week merkte ik al verschil, het advies zit vol nuttige informatie en handige tips.

Coen

Zullen we (video)bellen?

Benieuwd wat de juiste voeding voor jou kan betekenen? En hoe wij je kunnen helpen dit toe te passen? Laten we (vrijblijvend) bellen. Telefonisch of middels een videocall. Waar jij je goed bij voelt!

Chat openen
Hi! Hoe kunnen we je helpen?